INDRA HAIR CARE
Copyrights @ Indra Hair Care 2011-12
Kruisweg 947
2132 CD, Hoofddorp
Nederland

0235631944

www.indrahaircare.nl

Indra Hair Care bestaat al meer dan 30 jaar.  Nadat Indra haar diploma’s en certificaten in Amerika heeft behaald voor European en Black hair is ze in Curaçao begonnen met haar eigen kapperszaak. Hier werd ze al snel bekend als een goede kapster die de populaire “wet look” (curly) behandeling deed.

Zij wilde het liefst de zaak uitbreiden en is naar Nederland gekomen om haar carrière verder te realiseren. Eenmaal in Nederland heeft zij een aantal jaren als thuiskapster gewerkt en vanuit huis haar brede klantenbasis opgebouwd.
Indra heeft vanaf  het jaar 1999 een knipcursus gegeven in het vrouwencentrum Saami in Hoofddorp. Dit was al snel een succes en vele aanmeldingen volgden. Er was een les voor beginners en zelfs gevorderden. Vele vrouwen die graag thuis zelf wilden knippen heeft zij hierbij geholpen. Jammer genoeg was het in 2011 het laatste jaar dat de lessen werden gegeven.  Dit komt omdat de gemeente de lessen niet meer wilde subsidiëren.

Sinds 01-04-2011 heeft Indra haar plekje gekregen aan de Kruisweg en is Indra Hair Care nog steeds een succes. Samen met haar werknemers creëert zij een gezellige sfeer  en natuurlijk prachtige coupes in de salon. Mensen met “Black hair” en” European hair” zijn welkom bij ons.  Tevens knippen wij ook heren en sinds kort kunt u ook langskomen voor pedicures/manicures.

Loop gerust even binnen. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht!