Indra Hair Care bestaat al meer dan 30 jaar. Nadat Indra haar diploma’s en certificaten in Amerika heeft behaald voor European en Black hair is ze in Curaçao begonnen met haar eigen kapperszaak. Hier werd ze al snel bekend als een goede kapster die de populaire “wet look” (curly) behandeling deed.

Zij wilde het liefst de zaak uitbreiden en is naar Nederland gekomen om haar carrière verder te realiseren. Eenmaal in Nederland heeft zij een aantal jaren als thuiskapster gewerkt en vanuit huis haar brede klantenbasis opgebouwd.

Indra heeft vanaf het jaar 1999 een knipcursus gegeven in het vrouwencentrum Saami in Hoofddorp. Dit was al snel een succes en vele aanmeldingen volgden.  Er was een les voor beginners en zelfs gevorderden. Vele vrouwen die graag thuis zelf wilden knippen heeft zij hierbij geholpen.  Echter, na 2011 stopte de gemeente de subsidie hiervoor. En jammer genoeg konden deze cursussen niet meer worden gegeven.

Sinds 1 april 2011 heeft Indra haar eigen plekje aan de Kruisweg en is Indra Hair Care nog steeds een groot succes.  Samen met haar werknemers creëert zij een gezellige sfeer en natuurlijk prachtige coupes in de salon. Mensen met “Black hair”, ”European hair” en “Curly hair” zijn van harte welkom.

Loop gerust even binnen.  Ook zonder afspraak kunt u bij Indra Hair Care terecht!